豆搜网 文档下载 文档下载导航
设为首页 | 加入收藏
搜索 请输入内容:  
 导航当前位置: 文档下载 > 所有分类 > 外语学习 > 英语学习 > 大学英语语法-Exercises for non-finite verbs-key
免费下载此文档侵权投诉

大学英语语法-Exercises for non-finite verbs-key

Exercise 1

Directions: Choose the answer that best completes each of the following sentences.

1. I was at last able _______ him to take the job.

A. to persuade B. persuade C. persuading D. to be persuading

2. It is a pleasure _______ to Professor Smith.

A. to introduce B. introducing C. to be introduced D. to have introduced

3. He promised _______ at home.

A. stay B. to stay C. staying D. to have stayed

4. It is a mistake _______ that robots will completely take the place of man.

A. to thought B. to think C. as to think D. to thinking

5. Would you like _______ us how you overcame the difficulties?

A. telling B. tell C. to be telling D. to tell

6. The scientist showed the students how steam could be made _______.

A. do work B. doing work C. to do works D. to do work

7. He was pleased _______ to the college.

A. to be admitted B. to admit C. admitting D. to admitting

8. It requires 2 calories _______ 1 gram of water 20c.

A. to warm B. to warming C. warming D. to have warmed

9. The teacher told them _______ at the books first.

A. not look B. to not look C. not to look D. not looking

10. Ten people were reported _______ in the building fire yesterday.

A. to die B. died C. to dying D. to have died

11. Our plan is _______ better use of these medicinal herbs.

A. to have made B. to make C. make D. to making

12. The car broke down and the only thing we could do was ______ there.

A. walking B. to walking C. to be walking D. walk

13. What I would suggest is _______ work at once.

A. start B. to start C. we started D. to have started

14. They found the answer _______.

A. satisfied B. be satisfactory C. to be satisfactory D. is to be satisfactory

15. He followed instruction _______ three pills twice a day.

A. to taking B. for taking C. to take D. taking

16. _______ the truth, that is what I know about the test.

A. To tell B. To have told C. Telling D. Having told

17. It is not practicable _______ an atomic engine in an airplane.

A. fixing B. to fix C. to have fixed D. to fixing

18. It is common practice _______ machine parts of metal.

A. to have made B. to making C. to be making D. to make

19. All he did was _______ others with their study.

A. helping B. help C. to be helping D. to have helped

20. There are plans _______ at once.

A. to have been made B. being made C. to making D. to be made

21. The PLA men helped the villages _______ for water sources.

A. to be looking B. to have looked C. to looking D. look

第1页

免费下载Word文档免费下载:大学英语语法-Exercises for non-finite verbs-key

(下载1-10页,共10页)

你可能喜欢

  • 大学英语bbook3unit
  • composition大学英语写作
  • 大学高级英语speech on
  • 大学英语跨文化交际presentation
  • 大学实用英语book1unit1
  • 大学英语全新版expression
  • 大学英语新视野第三册sectiona

热门文档

相关文档

  • 大学英语语法练习-Exercises for clauses-key

    大学英语语法练习-Exercises for clauses-key_英语学习_外语学习_教育专区。Exercise for adverbial clauses Directions: Choose the answer that best completes each...

  • 大学英语语法--Exercise for moods - key

    大学英语语法--Exercise for moods - key_互联网_IT/计算机_专业资料。... Fill in each of the blanks with the proper form of the verbs given in...

  • 大学英语语法练习-Exercise for ellipsis-key

    大学英语语法练习-Exercise for ellipsis-key_英语学习_外语学习_教育专区。Exercise 1 Directions: Choose the answer that best completes each of the following ...

  • Non-finite verbs非谓语动词

    Non-finite verbs非谓语动词。高考英语重点语法项目。非动名词 gerund 谓语动词... 接下 去做另外一件事 Having finished the exercises, we went on to learn...

  • the non-finite verbs

    the non-finite verbs_英语学习_外语学习_教育专区。Non-finite Verbs ...Indefinite 不定式具有名词、形容 词或副词的某些语法功 Continuo能,又有动词的...

  • 大学英语语法-Exercise for negation

    10. 她讲英语时,别人几乎听不懂。 我与此事毫无关系。 除他以外,我们都去...Key Exercise 1 1. A 2. D 3. A 4. B 5. C 6. D 7. C 8. D...

  • non-finite verbs

    Non-finite verbs非谓语动... 224页 免费 英语语法教学摘要及练习 第... 111页 免费 非谓语动词讲解及高考题精... 13页 免费 Non-finite verbs 暂无评价 ...

  • 大学英语语法-Exercise for adjectives and adverbes-key

    Key Exercise 1 1. D 2. B 3. D 4. A 5. B 6. A 7. C 11. A 12. D 13. C 14. A 15. D 16. B 17. A 8. C 9. B 10. C 18....

  • 大学英语语法练习—Exercise for sentence structures

    大学英语语法练习—Exercise for sentence structures_英语学习_外语学习_教育专区。Exercise 1 选择正确答案。 1. I suppose I’ll have to look for a job; ...

  • Lecture 5 Non-finite verbs

    百度文库 教育专区 外语学习 英语学习上传文档... Lecture 5 Non-finite verbs 关于语法的ppt关于...(形式与现在分词相 同) Warming-up Exercises 1. ...

站点地图 | 侵权投诉 | 手机版
新浪认证  诚信网站  绿色网站  可信网站   非经营性网站备案
本站所有资源均来自互联网,本站只负责收集和整理,均不承担任何法律责任,如有侵权等其它行为请联系我们.
文档下载 Copyright 2013 doc.docsou.com All Rights Reserved.  手机版 email
返回顶部